Nieuwjaarsconcert op zondagmiddag 10 januari in sporthal De Slenken in De Wijk.

Het Drents Senioren Orkest en de Koninklijke Muziekvereniging Apollo geven samen een spetterend Nieuwjaarsconcert op zondagmiddag 10 januari in Sporthal De Slenken in De Wijk. Op het programma staan prachtige Weense melodieǮn en andere swingende orkestwerken. Het Drents Senioren Orkest speelt bijvoorbeeld: Wien bleibt Wien, Salzburg Impressions en Erinnerungen an Robert Stolz. Daarnaast heeft Apollo o.a. Imagine van John Lennon en mooie filmmuziek Classic Movies Themes op de lessenaar staan. Gezamenlijk spelen beide orkesten Alte Kameraden Swing en natuurlijk mag de Radetzky marsch van Johann Straus niet ontbreken.
Het Drents Senioren Orkest staat o.l.v. Nico Sieffers, een bekende dirigent in de harmonie en fanfare-wereld in Nederland en hij is ook dirigent van het Drents Jeugd Orkest.
De Koninklijke Muziekvereniging Apollo wordt gedirigeerd door Lute Hoekstra, klarinettist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.
Het concert begint om 15.00 uur, de toegangsprijs is ??? 8,- per persoon. Donateurs van Apollo en de Vrienden van DSO betalen ??? 5,- . Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Facebook