Selmer Klarinetdag De Wijk o.l.v. Lute Hoekstra

BIN/Selmer organiseert zondag 18 september 2016 een Klarinetdag in De Wijk.
Deze Klarinetdag wordt georganiseerd in samenwerking met Koninklijke Muziekvereniging Apollo, staat onder leiding van Lute Hoekstra en is geschikt voor klarinettisten vanaf muziekschoolniveau B/C of met 4 jaar of meer speelervaring.

Lute Hoekstra heeft een speciaal programma uitgewerkt waarmee alle belangrijke facetten van het klarinetspel aan bod komen. 

Naast onderwerpen als ademhaling, klank, techniek, en samenspel wordt tevens aandacht besteed aan bijvoorbeeld het voorbereiden van een solo, podium/examenvrees, rieten, mondstukken, en de keuze van een set-up.
Een belangrijk onderdeel van deze dag is de Klezmer muziek, dit genre muziek is de laatste decennia bijzonder populair onder klarinettisten.
De samenstelling van het repertoire voor deze dag is hiermee bijzonder gevarieerd, de benodigde bladmuziek krijgt men vooraf ter voorbereiding toegestuurd.
Met dit nieuwe concept zijn deze dagen dus ook voor klarinettisten die reeds eerder aan dergelijke dagen hebben deel genomen bijzonder interessant!

 

Aanvang van deze Selmer Klarinetdag is 10.00 uur, omstreeks 16.00 uur zal de dag worden afgesloten.
De locatie is ???Brede School, Postweg 43a, 7957 BV De Wijk (Dr)???, het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt slechts ??? 15,-.
Klik hier om je aan te melden!

Facebook