Apollo feest met Diep Triest op 21 maart

Feesten met een band die DiepTriest heet.
Het klinkt onlogisch, maar het is ze al 1700 keer gelukt. Sinds 1995 trekt het droevige gezelschap door het vaderland en ver daarbuiten. Vraag aan de bewoners van wereldsteden als; Rossum, Bakkeveen, St Anthonis, Hapert, Loon, de Knipe, en Madurodam hoe het was om DiepTriest te beleven, ze zullen allen beamen dat het kan: Feesten met DiepTriest. Zelfs in Orlando Florida en in het bloedhete Oman gingen de handen in de lucht, zong men de kelen schor en praat men nog lang na over de belevenissen met deze Groningse smartlappenband.
Want dat is DiepTriest. Een smartlappenband. Nederlandstalige muziek in een stevig jasje, gebracht in een aanstekelijke show met veel humor en parodie. DiepTriest is: Verscheuren met Koos, wijn drinken op Imca, Zonder Naam naar Mexico, met Anneke in het Brandend Zand, geloven in Andre, door de stad scheuren met Manuela en knallen met Malle met Babbe. Met ander woorden: BESTEL MAAR!!!
De combinatie van Diep Triest met een orkest lijkt misschien wat ongewoon, maar staat garant voor een gezellig muzikaal avondje uit. Apollo zal Diep Triest begeleiden met al hun Nederlandstalige meezingers.
DiepTriest en Apollo: Feest met de hoofdletter F en Meezingen met de hoofdletter M.
 

Dit unieke concert vindt plaats op 21 maart 2015 in sporthal De Slenken. Kaarten zijn te reserveren via het bestelformulier en kosten ??? 12,50 per stuk. De aanvang is 20:00 uur. 

{youtube}OYDxGqNMOH4|640|360|1{/youtube}