Apollo geeft concert met Syb van der Ploeg voor Stichting Meppelserve

In nije dei concert met Syb vd PloegKoninklijke MV Apollo uit De Wijk geeft op vrijdag 22 april a.s. samen met Syb van der Ploeg en Jaap Mulder een avondvullend concert in de sfeervolle Grote Kerk in het centrum van Meppel. Door middel van zang, klarinet, sax, bugel, piano en slagwerk wordt u getrakteerd op ontroerende en meeslepende composities. 

Syb van der Ploeg krijgt in 1997 nationale bekendheid als frontman van de Friese formatie De Kast met de superhits ???In nije dei??? en ???Raak???. Sindsdien is zijn naam ????k verbonden aan onder andere ???The Passion??? en de musical ???Rembrandt???.
Jaap Mulder timmert al decennia aan de weg met zijn virtuoze muzikaliteit als frontman van Di Gojim, die landelijke bekendheid kregen door hun muzikale bijdrage tijdens de begrafenis van Harry Mulisch. Maar ????k de vele muzikale programma???s die Jaap voor de Joodse omroep heeft gemaakt.

Het concert begint om 20:00 uur. Kaarten (ǭ ??? 7,50) zijn verkrijgbaar via www.schouwburgogterop.nl of bij Bakkerij Berghuis Meppel en Herenmode Piet Koopmans & Zn Meppel.