Nieuws

'Jong&Oud', een filmconcert van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo de Wijk. Entree is gratis!

9 oktober 2016: een muziekmiddag in het teken van films en series heeft als thema 'Jong & Oud', iedereen is er immers mee opgegroeid.
Koninklijke muziekvereniging Apollo uit de Wijk neemt jullie mee naar de Science Fiction wereld van Avatar in 2154, naar The Rock, wat zich afspeelt op het gevangeniseiland Alcatraz, maar ook naar Dances with Wolves, met Kevin Costner uit de jaren 90 en zeker naar Band of Brothers, de 10-delige tv-serie uit 2001 over de 2e wereldoorlog. Wat een prachtige muziek allemaal!
Een avondje genieten op de bank van een mooie film of serie doen we allemaal wel eens! De muziek van een film neemt je vaak helemaal mee in het verhaal. Muziek herinnert je weer aan een bepaald fragment, maar ook aan hoe je je toen voelde. Dat maakt de repetities extra leuk en we hopen dat jullie dit ook zullen ervaren tijdens ons gratis concert. Natuurlijk is een vrijwillige bijdrage in onze 'instrumentenkoffer' bij de uitgang altijd welkom!

Zondagmiddag 9 oktober spelen wij onder leiding van dirigent Lute Hoekstra ongeveer een uur met veel plezier voor jullie deze en andere filmmuziek in het ontmoetingscentrum van De Wijk: De Havezate.
Om 14.30 uur beginnen wij. Ook leuk om te vertellen is dat onze medemuzikant Inge Hooch Antink op alt- en sopraansax het toepasselijke nummer 'Saxpack' zal laten horen. Hiermee heeft zij haar D-diploma gehaald
en daar zijn wij als vereniging natuurlijk erg trots op!

Hopelijk allemaal tot zondag 9 oktober!