Nieuws

Uniek optreden Rockband Big John en SWE Apollo

SWE_Big_JohnZaterdagavond 12 november 2016 wordt Sporthal De Slenken in de Wijk omgetoverd tot een ware muziektempel. Deze avond zullen Big John en het Slagwerkensemble van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit de Wijk een optreden verzorgen.

Tijdens het jubileum in september 2015 van motorclub ???De Antrappers??? uit de Wijk werd voor de Wieker Meule al een tipje van de sluier gelicht.
Dit optreden werd door het in groot aantal aanwezig publiek erg gewaardeerd. Een unieke combinatie van gillende gitaren en het opzwepende slagwerk. Nummers als Whiskey in the Jar, Home en Smoke on the Water werden gezamenlijk gespeeld.
Begin dit jaar werden de voorbereidingen voor Rocking All in De Wiek gestart. De muziekcommissie van het SWE ging samen met dirigent Erik Zweers en de leden van Big John hard aan het werk om een programma in elkaar te zetten. Een speciale commissie werd gevormd, die de organisatie in handen nam. De plannen werden verder gesmeed in samenwerking met de Business Club Wacker.

Een Koper Sectie zal het geheel ondersteunen, waardoor het optreden nog gevarieerder zal worden! Ook de leden van de BCW zullen tijdens deze Rockavond prominent aanwezig zijn.

Het belooft dus een mooie avond te worden, waarbij het SWE en Big John, zowel gezamenlijk als apart zullen optreden. De zaal zal vanaf 20.00 uur geopend zijn en het optreden zal op 12 november starten om 20.30 uur. Zet deze datum dus alvast in je agenda ??݃?݃?? Dit mag je echt niet missen!!