Apollo treedt op met Anita Meijer en Humphrey Campbell

Het harmonie orkest van de Koninklijke muziekvereniging Apollo uit De Wijk is door de Rabobank gevraagd om voor de tweede keer medewerking te verlenen aan het Rabo regioconcert op donderdag 17 oktober in theater De Meenthe in Steenwijk. Dirigent Lute Hoekstra: "Dit aanbod hebben we natuurlijk met open armen ontvangen. Vorig jaar was het concert met Karin Bloemen een groot succes. Ook dit jaar mogen we weer twee bekende artiesten begeleiden, namelijk Anita Meijer en Humphrey Campbell. De voorbereidingen zijn in volle gang.??? Het concert heeft het thema ???Kings and Queens??? meegekregen. In het jaar van de troonswisseling een meer dan toepasselijke titel met herkenbare muziek van diverse muzikale Kings & Queens.

Het Rabo regio concert maakt onderdeel uit van de Rabobankweek 2013 van de Rabobank Meppel-Steenwijkerland. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar voor leden van de Rabobank Meppel-Steenwijkerland.

Voor het vervoer van de instrumenten kan Apollo belangeloos gebruik maken van de vrachtwagen van Van de Belt Interieurwereld uit De Wijk. Hiervoor heel veel dank.

 

Apollo17-10-13b