NA DE NIEUWJAARSDUIK, HET NIEUWJAARSCONCERT!

De zangverenigingen, vrouwenkoor ???Meander???, popkoor ???Nameless???, mannenkoor ???De Dickninger Geuzen??? en ???Wijker Kunst??? hebben, samen met de Koninklijke Muziekvereniging ???Apollo???, het plan opgevat om zich samen aan het begin van het nieuwe jaar, te presenteren aan de bevolking.Dat gaat gebeuren op zondagmiddag 12 januari in sporthal ???De Slenken??? in een groots opgezet ???NIEUWJAARSCONCERT 2014???. Aanvang 14.00 uur
Er is een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van alle 5 verenigingen in het leven geroepen, die de organisatie in handen heeft genomen. Ria Janssens (???Meander???), Hildo Broekhuizen(???Nameless???), Bert Flik (Ouderenkoor ???Kunst naar Kracht???, dat overigens niet deelneemt aan het concert), Eite Stokker (???De Dickninger Geuzen???), Henk Wind (???Apollo???) en Jan Tijink (???Wijker Kunst???) vormen deze werkgroep.
De sporthal wordt omgetoverd tot een concertzaal met aan weerszijden twee grote koortribunes (ruim 100 personen per tribune) met daar tussenin ???Apollo???.
Elke deelnemende vereniging komt met een eigen repertoire, terwijl er ook gezamenlijk (met begeleiding van ???Apollo???) gezongen zal worden. Ook het publiek zal daarbij betrokken worden. Het totaal aantal zangers(essen) en muzikanten is ruim 250!
Er zal plaats zijn voor 500 bezoekers.
De kaartverkoop (??? 7, p.p. inclusief een kopje koffie/thee) zal binnenkort, via de verenigingen beginnen, terwijl ook aan de zaal eventueel kaarten te verkrijgen zijn.