Limonadeconcert Apollo de Wijk groot succes

Het jaarlijkse limonadeconcert dat de jeugdleden van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit De Wijk op zondag 8 februari hebben gegeven in de Brede School in De Wijk was een groot succes.
Voor een groot aantal toeschouwers, veelal vaders/moeders/opa's en oma's, traden de jeugdige muzikanten op. De middag werd muzikaal geopend door de blokfluiters. Vol enthousiasme lieten zij 4 liedjes horen die zij hadden ingestudeerd met hun dirigente Ilona Slomp.
Hierna was het de beurt aan meerdere solisten, duo's en trio's om op te treden. Hoewel de meesten het erg spannend vonden om voor zo'n groot publiek op te treden merkte je daar niets van tijdens de optredens! De Wijk zit vol muzikaal talent!
Als laatste trad het jeugdorkest op wederom onder leiding van Ilona Slomp die tevens de presentatie en de begeleiding van de solisten voor haar rekening nam. Zij brachten meerdere nummers ten gehore, waaronder een heuse saxofoonsolo van Ewout Vos.
De middag was weer uitstekend georganiseerd door dirigente Ilona en de leden van de jeugdcommissie.
Apollo mag trots zijn op zulke betrokken mensen in de vereniging! Onder het genot van een kopje koffie voor de ouders en een glas ranja met een zakje chips voor de talentjes kon er nog even gezellig worden nagepraat. De conclusie die de aanwezigen konden trekken was duidelijk: Het zit wel goed met de toekomst van Apollo!