Bestel kaarten Queen

Jeugd Apollo organiseert zelfstandig concert

Jeugdleden zelf een concert laten organiseren. Dat is de opdracht van Ivo Kouwenhoven, componist, dirigent en zeer actief in de jeugdmuziek, aan orkesten in Nederland. Zo kun je de jeugd actief betrekken bij je vereniging. Daarnaast kunnen ze alles zelf bepalen. Lokatie, programma, aankleding. De jeugd van de 120 jarige Koninklijke Muziekvereniging Apollo gaat deze uitdaging vol enthousiasme aan. 
De eerste bijeenkomst verliep enigszins chaotisch, maar het is ook allemaal niet zo simpel. Er zijn zoveel dingen die je moet regelen. De datum was snel geprikt en de lokatie ook. Maar dat is niet het enige dat geregeld moet worden. Al snel werden er ’subcommissies’ samengesteld voor de flyers, posters, programmaboekjes en persberichten. Over het thema waren ze het snel eens: Popcorn. Daar kun je meerdere kanten mee op. Popmuziek, maar ook filmmuziek waar je popcorn bij eet. Kortom, een top thema! 
Binnenkort is de volgende vergadering waarbij de puntjes op de i worden gezet. Benieuwd naar dit geheel door de jeugd georganiseerde concert? Houd de berichten in de media dan goed in de gaten! De jeugd gaat namelijk zelf aangeven waar en wanneer het is.