Apollo speelt in Berggierslanden

Alle inwoners van de wijk Bergierslanden in Meppel en andere belangstellenden kunnen op dinsdagavond 11 juni genieten van het ???Koninklijk Zomeravondconcert???. Dit concert wordt gegeven door het Harmonie-orkest van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit De Wijk. Van Shaffy en songs van Eric Clapton tot Frank Boeijen en muziek uit Les Miserables en The West Side Story. Door de ???Koninklijke Zomeravondconcerten??? krijgt u zin in de zomer! Het concert is van 19.30 uur tot 20.45 uur aan de Ereprijs in de wijk Berggierslanden in Meppel, de entree is gratis, wel moet u zelf een stoel meenemen. Bij slecht weer gaat het concert niet door.

Na bijna 115 jaar is de Koninklijke Muziekvereniging Apollo nog steeds springlevend. Onlangs heeft de vereniging weer een hoogtepunt toegevoegd aan de erelijst. Op 13 april speelden de leden van Apollo tijdens de officiǮle opening van het Rijksmuseum in Amsterdam. Prinses Beatrix opende het museum. Daarnaast speelde het Harmonie-orkest vorig jaar, tijdens het Rabo regioconcert, samen met Karin Bloemen.

Apollo toert door de regio
De leden van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit De Wijk touren in de maand juni de regio door met vijf sfeervolle ???Koninklijke Zomeravondconcerten???. Op donderdag 13 juni speelt het slagwerkensemble in het centrum van De Wijk en op dinsdag 18 juni is de locatie van het harmonie-orkest de Oosterboer (Vlinderbuurt) in Meppel.