Bestel kaarten Queen

Vrienden van de Wiek Live krijgt vervolg

De Vrienden van de Wiek Live krijgt dit jaar een vervolg tijdens het Wieker Feest op vrijdag 6 juli. Vorige week was er een gezellige evaluatie tussen de Oranjevereniging De Wijk en de muzikanten.

Deze gelegenheidsband bestaande uit Wiekers speelde afgelopen jaar de sterren van de hemel voor een volle tent, en uitzinnig publiek in De Wijk. De meeste muzikanten die afgelopen jaar mee speelden zijn dit keer weer benaderd door de Oranjevereniging om mee te doen. Daarnaast zijn er ook nog een aantal personen die voor de eerste keer mee gaan spelen. Waaronder de bekende drummer Jasper Toet.

Vanaf 1 februari zal er diverse keren gerepeteerd worden in wisselende samenstellingen. Het gespeelde repertoire zal ook dusdanig aanpast worden zodat het zeker geen herhaling is van vorig jaar. Wel zullen een aantal succesnummers terug keren in de set. Verder belooft de Vrienden van de Wiek weer een muzikaal spektakel te gaan worden. Muziekvereniging Apollo is dit jaar ook van de partij om deze gelegenheidsband muzikaal te ondersteunen en om het repertoire te voorzien van fraaie arrangementen.