Galaconcert Apollo in Ogterop

Ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan van Koninklijke muziekvereniging Apollo uit de Wijk zal het harmonieorkest op zondagmiddag 18 november 2018 een galaconcert verzorgen met medewerking van Karin Hertsenberg.
Het harmonieorkest welke de afgelopen jaren vele lichte populaire concerten heeft gegeven, toont haal veelzijdigheid door nu een concert te geven welke zich kenmerkt door een licht klassiek karakter.
Karin Hertsenberg is een Oldenzaalse sopraan welke onder andere bekend is van het winnen van het TROS Tv-programma “Una Voce Particolare” van Ernst Daniël Smid. Daarnaast haalde ze een eervolle prijs bij het Euregio Vocalisten Concours in Terborg en is ze een veel gevraagde soliste voor diverse rollen in opera’s, operettes en musicals. Ook treedt Karin op met diverse nationale en internationale orkesten en koren.
Het harmonieorkest en Karin zullen gezamenlijk diverse werken als onder andere: 'I shall love but thee', 'Down by the Sally Gardens' en 'You raise me up' ten gehore brengen. Tijdens een kerstconcert in 2010 traden Apollo en Karin al eens eerder met elkaar op. Tijdens dat concert is destijds al gebleken dat het orkest en Karin een goede match zijn.
Naast de gezamenlijke werken zal het harmonieorkest ook enkele werken afzonderlijk ten gehore brengen zoals; 'La Mula', 'Vidda', 'Viktors tale', 'Hymn tot he Fallen' en 'May it be'. Bij enkele stukken zullen diverse leden van Apollo soleren.
Het concert vindt plaats op zondag 18 november 14.30  uur in schouwburg Ogterop in Meppel. Kaarten zijn inclusief pauzedrankje €15.00 en te bestellen via Ogterop. Donateurs en leden van de vriendenkring van Apollo hebben €2.50 reductie door kaarten te bestellen bij het bestuur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..