SWE Apollo pakt uit met Triple Concert op 13 oktober

Terwijl voor de meeste personen de vakantie achter de rug is, komt ook het muzikale leven bij de Koninklijke Muziekvereniging Apollo weer in een stroomversnelling.
Tal van activiteiten staan de komende periode op het programma en één ervan is het Triple Concert met medewerking van Popkoor Nameless uit de Wijk/IJhorst en Melody Percussion Band Concordia uit Krimpen aan den IJssel!
Dit optreden in Sporthal De Slenken belooft weer een hoogtepunt te worden in de rijke historie van het Slagwerkensemble. Waar in het verleden al gemusiceerd werd met o.a. Rockband Big John en tevens medewerking verleend werd aan een kerstconcert van Univé in Theater De Meenthe in Steenwijk, pakt het SWE nu weer op verrassende wijze uit!
Een combinatie tussen melodisch slagwerk en zang, zoals nummers van o.a. The Blues Brothers, Normaal, Michael Jackson, filmmuziek en TOTO. De dirigenten van de drie verenigingen zijn er van overtuigd, dat je dit optreden, met meer dan 75 muzikanten op het podium niet mag missen!
De jubileum commissie is druk bezig met de voorbereiding. Zowel muzikaal als op het organisatorische vlak. Het Triple Concert wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van de hoofdsponsoren Hoveniersbedrijf Vellinger uit De Wijk en Betonstaalvlechtbedrijf Bruins uit Staphorst.
De vakantie is voorbij en zowel in Krimpen aan de IJssel als in De Wijk en omgeving wordt alweer druk gerepeteerd. Houd de diverse media in de gaten, want je bent er toch bij op 13 oktober 2018 in Sporthal De Slenken?

Triple concert