Listen to the Music op 13 oktober

13 Oktober is het dan eindelijk zover, maar wie doen er eigenlijk mee aan het Triple Concert van SWE Apollo, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de hoofd sponsoren Bruins Betonstaalvlechtbedrijf te Staphorst en Hoveniersbedrijf Vellinger te de Wijk?

Melody en Percussion Band (MPB) van Concordia is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend muziekkorps. Niet alleen in Krimpen aan den IJssel, maar in heel Nederland kent, speelt men zelfs muziek van dit slagwerkorkest.
"Ambassadeurs van deze muziekvorm" werden zij ooit genoemd.

Popkoor Nameless uit de Wijk/IJhorst is deze avond ook van de partij!
Nameless is opgericht in het jaar 2000. Het is een gemengd koor dat bestaat uit ongeveer 40 leden en onder leiding staat van dirigente Claudia Conijn.

De drie verenigingen zullen zowel gezamenlijk, als individueel optreden. Nummers van Michael Jackson, Normaal, Wim Sonneveld, Smoke on the Water en een medley van Marco Borsato staan op het programma.
De ingrediënten voor een muzikale TOP-avond zijn dus aanwezig!

Sporthal De Slenken wordt op 13 oktober 2018 omgetoverd tot een ware concertzaal! De zaal is open om 19.30 uur en het Triple concert start om 20.00 uur.
Na afloop, zo ongeveer om 22.30 uur, zorgt de band Bruun Brood in de kantine van de sporthal, voor een gezellige afterparty. Er kan worden nagepraat en de voetjes kunnen ook nog van de vloer.