Apollo klaar voor voorjaarsconcert op 1 februari

Op zaterdag 1 februari presenteren alle onderdelen van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo zich in Sporthal De Slenken in De Wijk tijdens het voorjaarsconcert. Voorzitter Lambert Vos: “Het traditionele voorjaarsconcert vindt dit jaar eerder plaats dan gewoonlijk. Dit omdat we op zondag 19 april meewerken aan een groots Bevrijdingsconcert in de Sporthal van De Wijk. Maar gezien de huidige temperaturen kunnen we op 1 februari gerust spreken van een Voorjaarsconcert”.

Traditiegetrouw treden alle onderdelen van Apollo op. De blokfluiters, het opstaporkest, jeugdorkest, harmonieorkest en het slagwerkensemble. Het belooft een muzikale avond te worden die laat zien dat muziek volop leeft in De Wijk. Ilona Slomp, dirigente van alle jeugdonderdelen’: “De jeugd verheugt zich altijd erg op dit concert. Een avond letterlijk in de schijnwerpers staan en laten horen wat je geleerd hebt aan je ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s. Hoe leuk is dat!”

Het concert begint om 20.00 uur, en vanaf 19.30 uur is de zaal in Sporthal de Slenken geopend. De entree bedraagt € 10,-. Donateurs en 'vrienden van Apollo' betalen € 8,-. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.Poster 1 februari