Rabo ClubSupport is van start: stem op Apollo!

Van 5 tot 25 oktober organiseert de Rabobank de actie Rabo ClubSupport. Clubs en verenigingen kunnen stemmen verwerven en daarmee financiële ondersteuning ontvangen.
Apollo is een van de verenigingen in onze regio die meedoet met de actie.
‘Een club is meer dan een club’, dat is het uitgangspunt van de actie. Verenigingen zijn plekken waar mensen samenkomen, waar je jezelf kunt zijn en die een sterke functie hebben
voor de buurt en regio. Met een blokfluitgroep, opleidingsorkest, jeugdorkest, harmonieorkest én slagwerkensemble is Apollo een vereniging voor iedereen met een passie voor muziek: jong of oud, beginner of gevorderde muzikant. Zo bouwt de vereniging al sinds 1898 aan een rijk muzikaal klimaat in de regio met ambitieuze spelers en trouw publiek.
Vorig jaar hebben jullie massaal gestemd en mochten we iets meer dan €1000 ontvangen. Een welkome bijdrage die bijvoorbeeld besteed kan worden aan nieuwe instrumenten. Ook dit jaar hopen we met jullie hulp weer een mooi bedrag te kunnen verwerven voor het instrumentarium.
Je kunt als lid van de Rabobank stemmen op ‘Koninklijke Muziekvereniging Apollo’ via de Rabo App of online via rabobank.nl/clubsupport. Naast klant van de Rabobank moet je ook lid zijn van de bank om te kunnen stemmen. Lid worden is gratis en heel eenvoudig te activeren via je account.
Kunnen we ook op jouw stem rekenen?


P.s. Geen lid van de Rabo? Help Apollo door het door te vertellen!

Rabo banner