Slagwerk Event De Wiek trekt volle zaal

In de vooraankondiging was het publiek al “gewaarschuwd” voor veel slagwerk geweld bij Slagwerk Event De Wiek in de Brede School in de Wijk.
En daar bleek na afloop van het optreden niets van gelogen te zijn. Om 19.30 uur startte het Event met het Slagwerkensemble van de Koninklijke Muziekverenging Apollo.

Onder leiding van dirigent Thomas van Olst werden een viertal nummers gespeeld, waarbij de veelzijdigheid van het Slagwerkensemble wederom naar voren kwam met onder andere de nummers No Man’s Land en de Hollandse Hits Medley.

Na een korte wisseling was het de beurt aan CMH uit Hattem. Zij lieten het publiek genieten van een aantal technisch moeilijke, maar goed in het oor liggende nummers. Thomas van Olst, zelf spelend op marimba, xylofoon en drumset bij CMH, nam zelfs het dirigentstokje van dirigent Rob van Plateringen over bij één van de nummers!
Na afloop bedankte voorzitter Bart Jan Kuit het publiek voor hun komst en CMH voor hun medewerking aan Slagwerk Event De Wiek.

Het SWE zal nu volop in voorbereiding gaan voor het optreden Apollo voor de Sfeer. Samen met het Harmonie Orkest en René en Erika Karst zal op zaterdag 23 november 2024 een uniek optreden volgen. Houd de media in de gaten!

Foto Slagwerk Event 150624